Nye lånefirmaer på online markedet

Lånemarkedet online er i kraftig vækst. Der er flere og flere danskere, som med større tiltro til internet teknologien samt større behov for at låne, ønsker at gøre brug af online udbyderne.

Der er sket en rivende udvikling de senere år, hvor der er kommet flere nye lånefirmaer på online markedet i Danmark. De strenge krav fra landets banker under Finanskrisen, har medført at flere online udbydere har set en åbning i markedet. Vi ser nærmere på de nye låneudbydere i Danmark, som du bør kende til.

Nye låneudbydere i Danmark

Santander Consumer Bank

Santander er traditionelt set en”almindelig bank”. Det er en af Europas største banker, og den findes også mange steder på verdensplan. I de senere år har de valgt  at bevæge sig ind på det danske marked, hvor de blandt andet tilbyder en af Danmarks højeste lånegrænser på op til 350.000 kr.

Er du derfor ikke kvalificeret til et traditionelt privatlån nede hos banken med en masse krav og påkrævet materiale, er Santander Consumer derfor et godt alternativ. De accepterer ansøgninger fra de fleste, selv unge på 18 år, så de favner rigtig bredt.

Bank Norwegian

Norske Bank Norwegian må fortsat regnes for en af de nyere udbydere på det danske lånemarked. Skønt de har været her nogle år, vil de fortsat være nye for mange og så er deres popularitet bestemt ikke til at tage fejl af.

De tilbyder forbrugslån på 5.000 – 400.000 kroner og har derfor noget for enhver smag. Uanset om man mangler lidt penge på kontoen, eller større beløb til renovering og projekter af enhver art.

En af styrkerne ved Bank Norwegian er ligeledes at de tilbyder muligheden for kreditkort og andre finansielle produkter. På den måde bliver de meget mere et supplement til dit aktuelle pengeinstitut.

Seneste skud på stammen: Paymark Finans og Mozipo

To af de seneste udbydere på stammen er Paymark Finans og Mozipo. Paymark Finans hører under firmaet D:E:R, som i forvejen er en af de største långivere i hele Danmark. Her kan du søge op til 150.000 kroner til en fast lav rente. Et klart udtryk for den tiltagende konkurrence på online lånemarkedet i Danmark.

Hos Mozipo kan du søge op til 25.000 DKK og bag står Mozipo ApS. De er på mange måder en hybrid mellem kviklån -og forbrugslån udbyderne, da de har løbetider på 2 – 36 måneder. På den måde har de fundet en god plads på markedet, i et område hvor der kun er et begrænset udvalg af muligheder.

I mange år har du enten skulle vælge mellem en løbetid på 30 dage (kviklån) eller mindst 12 måneder (forbrugslån). Nu findes der både Zaplo og Mozipo hvor du kan vælge at have pengene i fx. 3 måneder.

Der er kommet mange nye låneudbydere og muligheder i Danmark, de senere år, hvilket for alvor har skærpet konkurrencen. Det bliver spændende at se hvordan udviklingen kommer til at blive fremadrettet. Nensome følger markedet tæt og vil holde dig opdateret på vores hjemmeside.